Vanmorgen, na de finish, een eerste berichtje van Esther: “Vanmiddag om 12.00 uur ben ik officieel gefinisht. Ik heb nog wel 2 uur en 20 minuten aan penalties die bij deze tijd opgeteld gaan worden. Maar dat is binnen de tijdslimiet voor het finishen.
Het was een fantastisch avontuur! Ik voel me uitstekend, alleen mijn linkerknie heeft het zwaar gehad nadat een andere ruiter tegen mij opbotste op de 3de dag. Daarnaast nog wat schuurplekjes hier en daar.
Bedankt voor al jullie berichtjes en felicitaties. De komende 2 dagen gaan we feestvieren om het af te sluiten, daarna ga ik rustig alles bijlezen…”

Nagenieten van een uniek evenement

Hieronder heb ik, Aart, alvast wat mooie momenten van de afgelopen dagen verzameld. We mogen weer leven in één tijdzone. Lekker doorslapen. Maar wat een heerlijk avontuur. Met veel genoegen heb ik me ondergedompeld in de Mongal Derby 2019 en jullie verslag gedaan van een uniek en oorspronkelijk evenement met “the best finish ever”!

Dankjewel voor de mooie foto’s Sarah Farnsworth / Mongol Derby. Take care!