Zo’n vreemde tussendag is het vandaag. Alles is gepakt. Laatste briefing. Nog meer details over het terrein en de paarden. Weer een lesje navigeren. Gelukkig even op de rug van een paard. Je wilt gaan. Nog 1 nachtje slapen…maar jouw dag is nog lang.
Je bent intens gelukkig. Van de foto’s die ik kon vinden van alle voorbereidingen spat het geluk af.

Mijn huiswijn, Salentein, komt uit Argentinië. Ook van de flanken van de Andes, op 1800 meter hoogte uit Mendoza, ruim 2500 km noordelijker dan waar jullie gaan rijden. Vanavond proost ik op jou, Esther.
Wens je een heerlijke tijd en behouden finish. We rijden in gedachten met je mee!

Volg hier vanaf morgen de live-tracking: https://equestrianists.com/live/

En natuurlijk veel dank alvast aan Sarah Farnsworth voor de prachtige foto’s die we al hebben en die nog gaan komen. We kennen de kwaliteit van de Mongol Derby! @sarahfarnsworthfieldsports